Fodorvin Borház Vinotéka

8241 Aszófő, Hunyadi utca 9.

+36 30 560 2629

fodorvin@canet.hu

www.fodorvin.hu

Fotó: Kálmán Andrea

Aszófőn a Fodorvin Borház Vinotéka impozáns épülete, és az eléje ültetett hordón könyöklő és borozgató szalmakalapos bábú csalogatja be a vendégeket a 71-es főútvonalról. Az üzletben lehetőség van a megvásárolni kívánt bor megkóstolására, egy kávé vagy üdítő elfogyasztására.

Saját termelésű palackos boraink teljes választékát helyeztük el a mennyezetig érő polcokon. A könnyebb tájékozódás végett az egyik oldalon a fehér borok a másik oldalon a vörös palackos borok kínálják magukat. A bejárattal szemben lévő polcon a múzeális, barrique borok, valamint egyedi csiszolású boroskelyhek, kancsók, dekanterek, dugóhúzó készletek találhatók. Az üzlet középső részén levő polcokon helyeztük el az akciós palackos, flakonos és kannás kiszerelésű borainkat, valamint egy másik polcon minőségi pálinkát, tokaji aszút és pezsgőt kínálunk.

A vinotéka alatti pincénkben 40-50 fő kóstoltatására van lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján. A Balatonfüred és Környéke Borút minősített állomásaként várjuk a borkedvelő vendégeket. Térjen be hozzánk, légkondicionált üzletünkben kedvező árakkal, udvarias kiszolgálással várjuk.

Minden év augusztusában részt veszünk a Balatonfüredi Borheteken, amely a Tagore sétányon kellemes környezetben kerül megrendezésre.

Balatonfüred és környéke Borút Egyesület

Balatonfüred-csopaki borvidék

Balatonfüred-Csopaki körzet