FÉK Kávéház és Étterem

8243 Balatinakali

+36 87 444 020, +36 30 937 6461

davidtoth@t-online.hu

www.fekabc.hu/

Üzletházunk 1997-ben nyitotta meg kapuit, melynek első lépcsőjeként az élelmiszer bolt került átadásra. Az élelmiszerbolttal az volt a célunk, hogy széles áruválasztékot kínáljunk megfizethető áron, és ezzel minél jobban kiszolgáljuk a különféle vásárlói igényeket. 2004-ben nyílott meg a cukrász és az étterem, ami egy gyermekkori álom beteljesülése is egyúttal. Az étterem kialakítása során elsődleges szempont volt hogy a hozzánk betérő vendég otthonos környezetben költhesse el ebédjét vagy vacsoráját, majd ha befejezte, szép emlékekkel, megelégedve, tele bendővel távozzon.

Fontosnak tartjuk, hogy egy üzleti vállalkozás ne csak a profitról szóljon, hanem próbáljon meg értéket is teremteni. Éppen ezért dolgozóinktól is elvárjuk a tisztességes, illedelmes és szolgálatkész munkát, hogy kivívjuk vásárlóink elismerését. Ezen kívül egész évben színes programokkal, változatos ételekkel várjuk kedves vendégeinket.

Éttermünk 2004 óta próbálja meg megnyerni mindazon vendégek figyelmét, akiknek fontosak a finom és változatos étkek, valamint a baráti árak. Elsősorban magyar és erdélyi ételeket kínálunk, de figyelembe vesszük a gasztronómia nemzetközi trendjeit, a korszerű táplálkozás követelményeit is. Közel 100 féle étel közül válogathat az ide látogató. Az ételek mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a hozzánk betérő vendégek megismerkedhessenek a Balaton-felvidék finom boraival, és megkóstolhassák kiváló pálinkáit. Családi rendezvények (éttermen belül), esküvői házassági évfordulók, születésnapok, üzleti összejövetelek, színvonalas lebonyolítását vállaljuk 60 főig. Ehhez kiváló helyszínt biztosít pince éttermük. 2004-ben megnyílt cukrászdánk folyamatosan fejlődött az évek folyamán. Kezdetben csak az előrendelt torták, és a fagylalt készült helyben. Mára azonban minden finomság cukrászaink hozzáértő munkájának eredrr féle sütemény és torta között bárki rátalál kedvencére. Külön kiemelnénk még a naponta frissen sütött réteseinket, amelyek az édesszájú vendégeink nagy kedvencei. Ahhoz, hogy a kávéházi hangulat teljes legyen, nem hiányozhat az asztalról egy forró, gőzölgő kávé sem. Üzletünkben számos kávévariáció közül válogathat, de ha a teákat kedveli, akkor is biztosan rátalál kedvencére.

Az étterem három jól elkülöníthető részre osztható: 50-60 fős pince étteremre, mintegy 40 fős cukrászdai rész, valamint egy 100 fős árnyas teraszra. Reméljük, hogy a jövőben Ön is részese lehet barátias vendéglátásunkat.

Balatonfüred és környéke Borút Egyesület

Balatonfüred-csopaki borvidék

Balatonfüred-Csopaki körzet